Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mérkőzések

2011.márc.12.

Az edzőmérkőzés irreális pálya, és időjárási viszonyok között a vártnál jobb eredményt hozott. Bizalomra ad okot a jövőre nézve, a csapat egészében jól teljesített, mindenkinek voltak jobb és roszabb periódusai. Míg erővel bírtuk egyenrangú ellenfelei voltunk az ősszel minket alaposan elpáholó ellenféllel szembe. Fegyelemre és akaratra nincs panasz, egyes játékosoknál idény eleji volt a koncentráció. Remélem mindenki levonta a tanúlságot a saját játékából, és a legközelebbi edzésen szólni fog, hogy mi az a technikai és taktikai elem amit gyakorolni akar.

Értékelés: 7/10 *******

2011.márc.24.

A mai mérkőzés bebizonyította, hogy a mi csapatunk csak akkor érhet el sikert, ha a húzójátékosok  közül minél többen, 90 percen keresztül jó teljesítményt tudnak nyújtani. Látjátok egy fecske nem csinál nyarat. Hiába játszott jól Nagy Alex. Csak akkor győzhettünk volna, ha legalább 5 ember felnő hozzá. Ma egy verhető ellenfelünk volt, és hiányoztak ezek az extra teljesítmények. Valahogy nem volt bennünk elég tűz és akarat ahhoz, hogy elhigyjük képesek vagyunk legyőzni őket. Egyszer és mindenkorra, mindenki felejtse el, hogy az ellenfél erősebb, jobb képességű, mint mi vagyunk. Mindekiben legyen annyi önbecsülés és önbizalom, hogy mi is vagyunk olyan jók, mint az ellenfél. Következő mérkőzésen ennek bizonyítékát akarom látni. HAJRÁ!

értékelés: felejthető.

2011.márc.26.

A mai mérkőzésen csak a védelemmel voltam elégedett. Sajnos több kulcsjátékosunk hiányát nem tudtuk pótolni. A mérkőzés pozitívuma, hogy végig csapatként tudtunk küzdeni. Képességeihez mérten, kis kivétellel mindenki a maximumot próbálta kihozni. Mindenki érzékelhette, saját gyengeségeit és erősségeit. Remélem a mérkőzések, ahogy jönnek egymás után, a játékosok egytől-egyig reális számvetést tud vonni magáról. Senki ne legyen elkeseredve, lesz ez még sokkal jobb is.

értékelés: felejthető.

2011.ápr.1.

Hoztuk a kötelező győzelmet. Remélem ez kellő önbizalmat ad, de senki ne értékelje túl ezt a meccset. A jövőre nézve mindenki láthatja, hogy még több gyakorlásra van szükség.

értékelés: nem volt rossz.

2011.ápr.9.

Végre egy hasonló játékerőt képviselő csapattal játszottunk. Összességében mindenkivel elégedett vagyok. Ez az 1 pont, többet ért, mint a Kunsziget elleni 3. A mi csapatunk minden játékosának maximális teljesítményt kell nyújtania, hogy eredményesek legyünk. Nehezebb ellenfél ellen minimum így kell hozzáállni a játékhoz mindenkinek.

értékelés: jó

2011.ápr.21. és 23.

A ladaméri mérkőzésről nem sok szót kell ejteni, hoztuk a kötelezőt. Pozitívuma a meccsnek, hogy nem a Levente rűgta a gólokat. Az öttevényi mérkőzés, végre azt hozta, amit várok tőletek hajtást és lelkes játékot. Ha nem is tudunk mindig jól passzolni, mindig jó döntést hozni, mindig jól védekezni, de ha segítitek egymást , és csak a játékkal foglalkoztok, akkor sok szép eredményt elérhettek. HAJRÁ SRÁCOK!

értékelés: remek

2011.ápr.30.

A mérkőzésben benne volt minden, ami a labdarűgás sava és borsa. Élvezetes jó mérkőzést játszottunk, egy jó erőből álló ellenféllel szemben,  győzhettünk volna, de ugyanennyi esély volt a vereségre is. Az ilyen meccs mindenkinek önbizalmat adhat, és végre elhihetitek, hoy más csapatok sem jobbak nálunk 

értékelés: remek

2011.máj.7.

Minden mérkőzésből tanulni kell, ez is ezek közé tartozik. Az első félidő nagyon jól sikerült. Teljesen megleptük az ellenfelet, ha kis szerencsénk van eldönthettük volna a meccset.. A mérkőzés tanulsága: a  gól helyzetet be kell lőni és gyermeteg hibáinkat, minél elöbb ki kell küszöbölnünk. Összességgében a csapat akarásával nemvolt probléma. A gondolkodást azonban gyorsítani kell.

értékelés: nem rossz

2011.máj.14.

Végre ezen a mérkőzésen, mint játékban, mint gól arányban kijött a különbség az ellenféllel szemben. Hoztuk a kötelezőt, és 1 percig sem volt kétséges a végeredmény. A hátralévő nehéz mérkőzéseket remélem szoros eredményekkel zárjuk.

értékelés: jó

2011.máj.21.

Az ilyen mérkőzésad lehetőséget ad arra, hogy lemérjük a csapat fejlődését. Megállapíthatjuk, hogy a csapat sokat fejlődőtt. Egy nálunknál, mint fizikálisan, mint futtball tudásban erősebb ellenféllel szemben felvettük a versenyt. Akarattal és kitartással nem volt baj. Kis szerencsével meglepetést okozhattunk volna.

értékelés:nem rossz

2011.jún.4.

Egy jó erőből álló ellenfél ellen a mi csapatunk csak úgy tudja felvenni a versenyt, hogy mind a 11 játékos közel 100%-os teljesítményt nyújt. Ez most sajnos nem jött össze. Az ilyen meccs után az a jó, ha mindenki betudja magát határolni, hogy hány százalékot hozott, és a következő mérkőzésen hozzá tudja tenni a hiányzó részt.

értékelés:tanulságos

2011.jún.10.

A csapat helyt állt a bajnok ellen, remélem jövőre még jobbak lesztek.

értékelés:nem rossz